Gert Jõeääre tegemised

Postitus

Tere spordisõbrad, kuna uus rattahooaeg on juba alanud täie hooga, siis annaks väikese ülevaate oma senistest tegemistest.


Oma treeningutega alustasin ma novembri alguses Eestis. Sellele eelnevalt puhkasin täielikult kolm nädalat, mille jooksul ei teinud ühtegi treeningut, mis aitas mul täielikult välja puhata. Nagu juba varasemalt kombeks saanud alustasin esimest nädalat nii öelda rattavaba treeningutega. Peale seda olen ainult sõitnud ja veel kord sõitnud ning sekka 2 korda nädalas jõusaali. Võrreldes varasemate aastatega on üldjoontes jäänud treeningmeetod samaks, kuid rohkem olen ma hakanud jälgima väsimusemärke.

 

 

Hispaaniasse, kus ma praegu elan, sõitsin ma novembri lõpus, peale mida toimus ka 2 tiimilaagrit. Laagrite vahel sain ka 10 päeva pühade aegu Eestis käia. Hetkel on elu paljugi stressivabam – elamine Hispaanias Gironas kombes ja meeskonnaga ei pea kohanema.


Esimesed 2 tuuri on juba samuti selja taga. Etolie de Besseges-i 1. etapil sain koheselt vihmaga külma, mis mind tõbiseks tegi, nagu viimaste aastate veebruaridel kombeks saanud. Muidu oli pea iga etapp tehnilisi probleeme, vaid eraldistardil pääsesin. Selle etapi tiimi päästjaks oli Coppel, kes sai kokkuvõttes 2 koha.

Enne Tour Mediterraneen oli oht et jään täitsa haigeks, aga neelasin antibiootikume ja sõin küüslauku ning otsustasin siiski starti minna. Esimesel etapil olin kets mis kets. Aga iga päevaga läks enesetunne aina paremaks ja jõudsin ikka lõpuni. Eraldistarti ma isegi nautisin, kuid see oli minu jaoks liiga mägine ja tulemuseks oli 29. Koht. Meeskonnaga läks tuur meil kahjuks sel korral aia taha.


Järgmine sõit on 22-23.02 Tour du Haut Var. Tervis nüüd korras ja ehk jõuab veidi kihutadagi. Märtsi plaan veel päris kindel pole, aga eks ma Belgiasse suundu. Eestis tahaks võistelda Tour of Estonial, maantee EMV-l ning muudel lahedatel sõitudel kui võimalust.


Seega ega muud kui pöidlad pihku ja kuulmiseni!