Esimesed medalid BMX-krossi meistrivõistlustelt ja Tartu noorte tuuri võit!

Postitus

Ajalugu on tehtud ja esimesed Eesti meistrivõistluste medalid BMX-krossis sinisärkidel kaelas!

Laupäeval, Valmieras toimunud meistrivõistlustel saavutasid CFC Spordiklubi noored 3 poodiumit. G9/10 vanuseklassis tuli Mari Ant pronksmedalile, sama saavutusega sai hakkama Mirtel Maidla G13/14 vanuseklassis. B13/14 poiste hulgas tuli Rommi Maidla hõbemedalile! Eesti meistrivõistlustel oli kokku 95 osalejat.

Pühapäeval peeti BMX-krossi võistlus Ādažis, kus G13/14 vanuseklassis saavutas Mirtel Maidla 2. koha! Noored said Ādažis hea võistluskogemuse, sest Lätis on BMX-kross väga heal tasemel ning antud võistlustel oli osalejaid üle 300.
Mari Ant võitis aga põhjanaabrite juures toimunud BMX Soumi Cup 3. osavõistluse! (G9/10)

Maanteel sõideti järjekorras 49. Tartu noorte tuur, kus üldvõidu võttis CFC noormees Glen Gregory Kõiv! Juba proloogil saadud liidrisärki õnnestus kindlalt lõpuni hoida ning proloogi võidule lisaks teenis Glen ka etappidelt poodiumikohti. Tuurilt õnnestus kaks poodiumikohta teenida ka Karel Gustav Reil, kes lõpetas tuuri kokkuvõttes 4. kohal ja oli parim punktiarvestuses. Rõõmu teeb asjaolu, et CFC Spordiklubi oli parim ka meeskondlikus paremusjärjestuses!

Pühapäeval toimunud Rakvere rattamaratonil tegi hea sõidu meie juunior Riko Tammepuu, kes lõpetas põhidistantsi kõrgel 5. kohal. Esikümnesse mahtus ka Arseni Laidinen, kes lõpetas 9. kohaga. Raudvara Gert Jõeäär teenis aga järjekordse poodiumi, lõpetades põhisõidu 3. kohal.
Poolmaratonil tegi hea sõidu Uku Järv, jõudes poodiumi teisele astmele. Sama tulemusega sai hakkama Beatrice Püvi N16 neidude arvestuses.

Juulis on meie ratturitel kavas veel Eesti meistrivõistlused maastikurattasõidus, noortel on kavas Urumarja velotuur ning juba järgmine pühapäev, 21.juuli toimub järjekordne Lauri Ausi GP , kus meie oma koduvõistlusel ootame rajale nii tõsiseid maanteehunte, kui ka peresid, kes soovivad lihtsalt ühiselt aega veeta.

Kohtumiseni rajal!

Foto kollasest särgist: Aigi Kõiv
Fotod Rakvere rattamaratonilt: Ivo Kraus