CFC RATTAKOOLIS ALUSTAB TÖÖD NOORTETREENER HENNO PUU

Postitus

CFC rattakool on saanud endale uue tegusa treeneri!

Tere tulemast Henno Puu!

CFC uusim liige on lõpetanud Tallinna Ülikooli kehakultuuriteaduskonnas Rekreatsiooni juhtimise eriala ning on rattaseltskonnas teada-tuntud sõitja ja noppinud ka ise aktiivse harrastussportlasena suurel hulgal võite ja poodiumeid. Meeldejäävaim neist 2014.aastal saavutatud Tartu Rattaralli 3.koht. Henno sõnab oma soovist treeneritööd alustada järgnevalt: “Sport ja aktiivne eluviis mängib suurt rolli ka minu enda igapäevaelus ja leidsin end mõttelt, et sooviksin liikumisharjumust ja enda kogemusi CFC rattaklubi lastele jagada, olles olemas ja toetades, märgates, julgustades.” Võtmekohaks treeneritöös peab aga värske treener seda, et tuleb olla ise eeskujuks ja mida varem tekib lastes positiivsed harjumused, seda suurem on tõenäosus, et need harjumused jäävad kogu eluks.
Tundub, et energiat mehel jagub, sest viimase viie aasta jooksul on Henno vabatahtlikuna panustanud Ironman Tallinn korraldustiimi rattaraja juhina ja üleüldse meeldivad talle erinevad liikumisvormid: matkamine, veesport, suusatamine. Jalgrattasõit aga mehe vaieldamatu lemmik, andes piiramatu võimaluse liikuda punktist A punkti B.
Meie täname, et Henno oma sisemise hääle ja elukaaslase toetava hoiaku najal leidis tee CFC Spordiklubi juurde. Edu uues põnevas ametis, kus ainuke kontoritool on jalgrattasadul! ‍♂️