Tere CFC Spordiklubi pere

Postitus

Natuke üle nädala iseseisvaid treeninguid on läbi ja on väga hea tõdeda, et olete nendega hästi hakkama saanud.  Tunnustame kõiki sportlasi ja treenereid, et olete keerulises olukorras suutnud tegevuse ümber korraldada ja treeningutega jätkata.

 

Eesti Vabariigi Valitsus pikendas koolide ja huvialakoolide distantsõppel olemist vähemalt kaheks nädalaks, aga tõenäoliselt kuni aprilli lõpuni. Seoses sellega anname teada, et iseseisvad treeningud jätkuvad sellel ajal treenerite poolt koostatud treeningkavade alusel.

Täpsema informatsiooni treeningkavade kohta saab enda treenerilt. Suhelge palun aktiivselt nendega ja andke neile ka tagasisidet.

 

Jälgige palun eriolukorra ajaks kehtestatud meetmeid ja siis saame koos sellest rutem üle.

 

Küsimuste võib pöörduda oma treeneri poole või kirjutada mailile suusakool@cfc.ee või rattakool@cfc.ee .

 

CFC Spordiklubi juhatus