CFC Spordiklubi pöördumine

Postitus

 

Kui oled tulnud riskipiirkonnast või kokku puutunud koroonaviirusesse (COVID-19) haigestunuga, siis palume tungivalt kaaluda trennis osalemist. Riskipiirkonnad on täna Hiina Rahvavabariik, Itaalia, Prantsusmaa, Saksamaa, Iraan, Lõuna-Korea. Riskipiirkondade kohta saab infot: www.terviseamet.ee/riskipiirkonnad .
Kui sul on palavik, köha või hingamisraskused ning oled tulnud riskipiirkonnast või kokku puutunud koroonaviirusesse haigestunuga, ära palun trenni tule.
Kui tunned end haigena, siis parem püsi kodus ja ravi ennast. Praegu on gripihooaeg ja liikvel on erinevad nakkused – kodus ennast ravides kaitsed igasugusesse viiruhaigusesse nakatumise eest teisi ja ka tervened kiiremini.

Informeeri ka tekkinud olukorrast treenerit ja konsulteeri perearstiga.

CFC Spordiklubi juhatus