TTP 5. Noortetuuril startis 122 noorsportlast

Postitus

Agnes Pajur

Kahe päeva jooksul oli noortel ratturitel neli etappi, kõik väga erineva iseloomuga. Esimesel päeval sõideti kurvilisel ja korraliku tõusu profiiliga Tallinna Lauluväljaku radadel. Hommik algas individuaalse pingutusega 1.1km proloogi näol, millele järgnes kurviline kriteeriumi stiilis grupisõit kus pidi Madalmaade sõitudele sarnaselt koguaeg positsiooni eest võitlema.

Teisel päeval kolisime võistluskeskuse Tallinnast välja Kolusse, kus noored võistlesid hea kattega viie km ringil grupisõidus ja neli km eraldistardist. Tuuri üldkokkuvõttes püsis pinge lõpuni kuna vanuseklasside liidrite edu oli mõõdetav ainult sekundites ja viimasele eraldistartist etapile minnes tuli endast kõik välja anda liidrisärgi nimel. Mõlemal päeval oli rattasõiduks ideaalne päikseline ilm mis hoidis tuju üleval nii sõitjatel, fännidel kui korraldajatel.

Etappide kaupa on võimalik tulemusi vaadata siit.

TTP 5. Noortetuuri üldvõitjad:
M14
1.Gregor Kokk CFC Spordiklubi
2. Aaron Aus Rein Taaramäe Rattaklubi
3. Johannes Tiirats Viljandi Rattaklubi

N14
1. Laura Lizette Sander Pärnu Kalev
2. Elina Tasane Viljandi Rattaklubi
3. Kirke Reier Viljandi Rattaklubi

Parim meeskond U15 CFC Spordiklubi

M12
1. Gabriel Helmut Aduson CFC Spordiklubi
2. Henri Valmsen Viljandi Rattaklubi
3. Kristjanis Justs Ratnieks Rīgas Riteņbraukšanas skola

N12
1. Karolin Surva Smart Sport
2. Maribel Rannala CFC Spordiklubi
3. Hannah Kaljur Smart Sport

Parim meeskond U13 CFC Spordiklubi

Täname kõiki osalejaid, pealtvaatajaid ja vabatahtlike.

Noortetuur on võimalik eelkõige tänu lahketele toetajatele TTP AS ning perekond Aava. Tugeva panuse annavad ka Tallinna Spordi- ja Noorsooamet, DB Schenker, Pristis ja Pakendikeskus ning loomulikult CFC Spordiklubi koostöös oma pikaajaliste toetajatega.

Agnes Pajuri fotosid on võimalik vaadata siit I. päev ja II. päev.