Eesti meistrivõistlused mitmepäevasõidus noortele

Postitus


Eile lõppes 43. Tartu Noortetuur, mis on ühtlasi ka Eesti meistrivõistlusteks M-16 vanuseklassi poistele.

Artjomile individuaalne pronks (kui sellist asja tuuril üldse on) ja CFC meeskond 2. koht, palju õnne kõigile!

Nüüd aga natuke täpsemalt. Reeglina on CFC uudislood kirjutatud treenerite või funktsionääride poolt. Nelja päevane tuur on aga keeruline elukas, kus juhtub palju ja  emotsioone on rohkelt. Seekord otsustasime anda kirjasule sportlastele. Siin on CFC esinumber Artjomi kokkuvõte üritusest.

Proloogil kahjuks CFC ei suutnud head tulemust teha, seega olime õhtusel etapil sundkäigus teha tulemust ning parandada üldkokkuvõttes aegu. Ründasime palju kuid grupp hoiti koos ja kedagi eest ära ei lastud. Lõpus otsustava rünnaku magasime maha ning mis veel hullem, kaotasime ka tugeva meeskonna kaaslase Antoni. Anton kukkus ning pidi seoses sellega tuuri pooleli jätma. Tulemust me kirja ei saanud ning taaskord tuli järgmine päev jalad kõhu alt välja võtta. Sõit oli väga agressiivne, saime paaril korral eest ära pikemaks ajaks (Robert ja Artjom), kuid meid püüti kahjuks kinni ning võitja otsustati lõpusprindis. Seal pidime ikkagi mõningatele allavanduma. Kolmandal etapil, mis oli kõige mägisem, olin mina (Artjom) väga väsinud. Sellel etapil läheb kogu au ja kiitus Robertile, kes kontrollis kenasti enamuse sõitu ja osales rünnakutes. Tänu millele meil õnnestus meeskondlikult tõusta ja mina sain lõpuheitluses kolmanda koha, aitäh Robert!

Tuuri viimasele etapile, milleks oli 10km eraldistarti, läksime peale eesmärgiga CFC1 meeskonnaga tõusta EMV arvestuses teisele kohale. Ühtlasi oli ka võimalus minul (Artjom) ja Robertil tõusta tuuri üldarvestuses esikümnesse. Eraldistart läks meil hästi, meeskondlikult saime 2. koha ja etapil Robert 8. koht ning mina (Artjom) napilt 3. koht.

Üldkokkuvõttes oli Robert 9. koht ja mina 3. koht. Kindlasti ei olnud see meeldiv olukord kus viimase etapiga suutsime nö “ära päästa”. Väga tänulik olen Andrele ja Marekule, kes aitasid meid kogu tuuri vältel!
Väga head tööd tegi CFC1 meeskond – Robert, Gregor, Kristofer, Ron (kes kahjuks ka kukkumise tõttu katkestas) – aitäh teile!

Anton, kiiret paranemist!

Peatreener André kommentaar oli lühike ja konkreetne: “Nii tugevate meestega ei tohiks tulemuse tegemine viimasele hetkele jääda aga sellised need noorte sõidud on. Järgmine kord teeme paremini!”