Skiers of Tomorrow – 80 noort suusatajat treenisid 26.-30. juuli Jõulumäel

Postitus

Möödunud aastal tekkis CFC ja Karupesa treeneritel idee korraldada noortele suusatajatele ühislaager. Mõeldud, tehtud. Laager Skiers of Tomorrow toimus 26.-30. juuli Jõulumäe Tervisespordikeskuses. Laagri eestvedajateks Spordiklubi CFC, Karupesa Team ja Võru Suusaklubi. Laagrist võttis osa 80 noort 6 erinevast klubist ja laagri viisid läbi 7 treenerit eelpool mainitud klubidest.

Laager andis noortele võimaluse treenida koos teiste klubide eakaaslastega erinevate treenerite käe all. Ühistreeningud on olulised nii emotsionaalselt kui ka kehalist arengut silmas pidades. Treenerid said teiste klubide noortega ja treeneritega teadmisi jagada ja kogemusi vahetada.

Laagrisse tõid lisaväärtust ka külalised. Kiirustreeningus said noored mõõtu võtta Team Haanja liikmete Raido Ränkeli ja Marko Kilpiga. Noorte teadmisi käisid täiendamas spordipsühholoog Jörgen Matsi ja füsioterapeut Hanno Tikkerbär. Väikse vaheldusena viisid Oliver Lüütsepp ja Marko Mett läbi võrkpallitreeningu.

Noorte sõnul oli laager raske, kuid emotsioonid olid ainult positiivsed. Treenerite hinnangul õnnestus laager hästi ja plaan on seda korrata ka järgmisel suvel.

Täname Jõulumäe Tervisespordikeskust, Eesti Kultuurkapitali, Svensky Kaubanduse AS-i, Jaak Teppanit, Raido Ränkelit, Marko Kilpi, Jörgen Matsit, Hanno Tikkerbäri, Oliver Lüütseppa, Marko Metti, kõiki treenereid ja tublisid noori.

Sellel nädalal on CFC noored juba treenimas Lätis, Madonas.