Viis medalit Eesti mv viimaselt päevalt

Postitus

Hearum Eesti meistrivõistlused grupisõidus lõppesid eile Otepääl, kus selgitati medali võitjad M/N-14; M/N16 ja M18 vanuserühmas. Võistlus toimus parajalt raskel ja tehnilise profiiliga Tehvandi rolleri ringil. Sedakorda oli CFC õnnestumise protsent natuke väiksem kui pühapäeval aga polnud siiski paha päev. Kirss tordi otsas oli meie juunioride absoluutne domineerimine grupisõidus, kus esimesed neli kohta läksid CFC-le. Palju õnne kogu meeskonnale!

Eesti meister Marten Jõeäär, hõbe Sander Kempi, pronks Robin Kreegimets ja 4. koht Oskar Maidre. Oma panuse tulemusse andsid ka Egerd Enok, Bert Palts, Reigo Roosimets ja Karel-Georg Nõmm.

Neidude N-16 sõidus tegi tubli tulemuse Carol Kuuskman (hõbe) ja Aidi Gerde Tuisk (pronks).

Meie noormehed M16 ja M14 vanuseklassis pidid sedakorda kahjuks medalitest suu puhtaks pühkima. Treeneritel on lootus noormehed võtsid õppust tehtud vigadest ja sportlaste omavaheline koostöö läheb tulevikus sujuvamalt. Grupisõitu on vastsasel juhul keeruline võita.