Kristo Prangel võitis Filter Maantekarikasarja II. etapi

Postitus

Pühapäeval toimunud Filter Maanteekarikasarja 2.etappi võitis Kristo Prangel, kelle nappi paremust pidi tunnistama Peeter Pung!
Poodiumi kolmanda koha hõivas HP BTP–Auber93 profitiimi sõitja Alo Jakin. Neljaliikmelisse jooksikute punti kuulus veel ka teine CFC liige, Sander Kempi, olles sellega kindlalt M-U19 arvestuses esimene.

Kohe alguses kerges küljetuules tehtud rünnakuga Jakini poolt, läksid meie poisid hetkegi kõhklemata kaasa ja kui nendega liitus veel Peeter Pung, võis olla suhteliselt kindel, et selliseid kõrgetel pööretel vunkijaid enam kätte ei saada.
Poiste enda sõnul andis meeskonnakaaslase olemasolu jooksikute hulgas palju kindlust juurde, et kui peaks haamri saama, siis saab sõbrale toetuda. Neljakesi tehti üksmeeles koostööd peaaegu lõpuni välja. Kristo enda võimalustesse lõpusprindis küll palju ei uskunud aga Sandri abiga toodi võit siiski koju! Täna oli Kristo päev.

Neidude sõidus tegid ilusa lõpplahenduse Aidi Gerde Tuisk ja Carol Kuuskman tulles jooksikutena käest kinni üle joone. Otsustavad liigutused said tehtud Aidi poolt ca 7km enne lõppu ning seejärel jäi üle ainult meeskonnakaaslase abile toetudes lõpuni kannatada.

Poodiumikoha saavutasid Elvas veel:
Toomas Kirsipuu – M50 võitja, üldarvestus kõrge 12. koht
Kaupo Koch – M40 võitja, üldarvestuses kõrge 14. koht
Gregor Kokk- noortedistantsil M-U15 2. koht
Anton Litvintsev – noortedistantsil M-U17 3. koht
Carol Kuuskman – naistesõidul N-U17 võitja
Mathilde Nigul – naistesõidul N-U19 võitja
Aidi Gerde Tuisk – naistesõidul N-U17 2.koht

Palju õnne kõikidele võitjatele ja veelkord kiitused Kristole ja Sandrile!

Järgmine Filter Maanteekarikasarja etapp toimub 04.juuni Viljandis, kui toimub 7. Mulgi rattaralli, kus karikasarja üldliidrina stardib Kristo Prangel.

Kurvad uudised suurest maailmast – Astana Profiklubi esisõitja käimasoleval Itaalia suurtuuril, Tanel Kangert, elas pühapäeval üle raske kukkumise Giro D’Italia velotuuri 15.etapil ja oli seetõttu sunnitud katkestama. Enne kukkumist oli Tanel üldarvestuses kõrgel 7.kohal. Hetke prognoos on tõsine, arvestuslikut 6-7 kuud taastumist, mis tähendaks, et selleks hooajaks on Taneli sõidud tehtud. CFC Spordiklubi soovib kiiret paranemist meie suurele eeskujule Tanel Kangertile.