CFC tunnustati Eesti Jalgratturite Liidu poolt parimaks noorteklubiks

Postitus

CFC Spordiklubi tunnustati Eesti Jalgratturite Liidu poolt parimaks noorteklubiks aastal 2016!

Meie tublide noorsportlaste tehtud töö kogu hooaja vältel tasus end ära ja Eesti Jalgratturite Liidu pidulikul hooaja lõpetamisel oli põhjust rõõmustamiseks. CFC Spordiklubi on parim noorteklubi 2016. André Aduson koostöös Marek Sääliku, Kert Martma ja Kristjan Kelguga teenis parima noortetreeneri tiitli. Mathilde Manuela Nigul parim N-16 vanuseklassis ja rattakooli vilistlane Aksel Nõmmela parim U-23 vanuseklassis. Absoluutarvestuses saavutas CFC Spordiklubi II. koha, kusjuures maanteesõidu arvestuses olime parimad.

Eesti Jalgratturite Liidu ametlikuks reitinguvõitjateks aastal 2016 olid Kelly Kalm (N-Eliit), Oskar Maidre (Mehed Juuniorid) ja Mathilde Manuela Nigul (N16).

Palju õnne kõigile osalistele! 

Suured tänud sportlastele, treeneritele ja nende toetajatele 2016.hooaajal!

tartunoortetuur