CFC Spordiklubi alustab Rae vallas noorte treenimist

Postitus

Seni Pirital, Viimsis ja Nõmmel tegutsenud Eesti üks edukamaid jalgratta- ja suusakoole laiendab haaret Tallinnast välja avades erinevad treeningrühmad Jüris, Rae Spordikeskuses. CFC president Johannes Jõgi näeb laienemist kui loomuliku asjade kulgu: „Rae vald on elujõuline, kiiresti kasvav ja noorte liikumisharrastusi propageeriv omavalitsus. Juba esimesel kohtumisele saime Rae vallalt sooja vastuvõtu osaliseks. Tundsime, et oleme oodatud pakkuma vallas elavatele lastele kvaliteetseid suusa- ja rattatreeninguid.”

juri_ratasAvatava Jüri osakonna eestvedajaks saab CFC Jaan Kirsipuu Rattakooli treener Kristjan Kelk. “Kristjan on ennast tõestanud nooremtreeneri rollis nii Pirital kui ka Nõmmel. Tal on omandamisel treeneri 5. taseme kutsekvalifikatsioon ja ta on igati küps Rae valla 7-12 aastaste laste treeningrühma hoogsaks käivitamiseks,” sõnas Rattakooli patroon Jaan Kirsipuu.

Kristjaniga tihedas koostöös hakkab suusakooli 7-12 aastaseid lapsi treenima alles värskelt treeningutelt treeneri ametisse ümberkehastuv Anna-Liis Kulpas. Suusakooli patroon Jaak Mae tutvustab suusakooli uut treenerit: “Nii, nagu Kristjan, on ka Anna-Liis meie klubi kasvandik. See näitab veelkord, aastate pikkune organiseeritud töö CFC-s kannab vilja ja meie klubist kasvavad tublid noored inimesed, kes on valmis erinevateks väljakutseteks kaasaarvatud treeneri amet.”

 

juri_suusk_png

 

CFC Spordiklubi konseptsiooniks on pakkuda tüdrukutele ja poistele kvaliteetseid, maksimaalset naudingut ja motivatsiooni pakkuvaid treeninguid. CFC igapäevane mitmekülgne tegevus hõlmab lisaks rattasõidule ja suusatamisele endas ujumist, uisutamist, matkamist, pallimänge, jõusaali jne. – kõike seda, mis muudab treeningud laste mitmekesist arengut toetavaks. Kes soovivad tippsporti pürgida, siis nendele on kindlasti abiks meie kogenud vanemtreenerid ja toimiv taustsüsteem.

Avatud treeningud toimuvad juba sellel pühapäeval, see on 25. september.

Vaata rohkem siit:

http://raespordikeskus.ee/2016/09/08/tanel-padar-ja-maris-magi-kutsuvad-juri-spordihoone-avatud-uste-paevale-25-septembril/

 

ja anna oma osalemisest teada siin:
https://www.facebook.com/events/1588492018122975/?active_tab=posts

MTÜ Spordiklubi CFC – koosneb Jaan Kirsipuu Rattakoolist ja Jaak Mae Suusakoolist