CFC 3. Tallinna Noortetuuri võitis lätlane Kristiāns Belohvošciks

Postitus

CFC Spordiklubi poolt korraldatud Tallinna ja Harjumaa teedel toimunud Eesti Jalgrattuite liidu kalendrisse kuuluva kuni 13. aastastele tulevikulootuste veloduuri võitis lätlane Kristiāns Belohvošciks klubist RRS. Talle järgnes viimase etapi võitja Joonas Kurtis Rein Taaramäe Jalgrattaklubist ja kolmanda koha saavutas lätlane Ivans Piškins.

16.06 alanud Veloduuri esimesel etapil haaras liidriohjad Kristiāns Belohvošciks, kes velotuuri vältel esikohta kordagi ei loovutanud.

Täna Tallinna Lauluväljakul toimunud 3. etapil paremusjärjestus liidrite osas sarnaselt teisele etapile muudatusi ei toonud. Küll aga andis tugevad korrektuurid valge ja roosa särgi arvestuses viimane 4. etapp, mis toimus Pirita Spordikeskuses. Tüdrukute arvestuses haaras viimase etapiga võidu Mailis Salla Pärnu Kalevist, teise koha saavutas Anett Sirvel Kalevi Jalgrattakolist ja kolmanda koha Aidi Gerde Tuisk Kuusalu Rattaklubist.

Valge särgi arvestuses edestas konkurente Frank-Aron Ragilo Kalevi Jalgrattakolist ja parima meeskonna auhinna pälvis läti klubi RRS.

Noortetuuri parimaid autasustanud Jaan Kirsipuu sõnul on sellist võistlust väga vaja, et tekitada noortes huvi jalgrattaspordi põnevaima osa – mitmepäevasõidu vastu.

Täname kõiki toetajaid: Spordiklubi Ratta Agentuur, Kristjan Randver, Signaal TM, Pristis, Eesti Gaas, Pakendikeskus, Tallinna Noorsoo-ja Spordiamet, Eesti Kultuurkapital, Hasartmängumaksu Nõukogu, Tallinna Lauluväljak, Warren Safety,