Jaan Kirsipuu Rattakool sai uhiuue väikebussi

Postitus

CFC Spordiklubi ja Jaan Kirsipuu Rattakooli toetav VEHO Eesti andis üle uue üheksakohalise mahtuniversaali Citroën Jumper Loisir.

24. aprillil kohtusid Laagris Veho Eesti esinduses autofirma ja CFC Spordiklubi esindajad. Kohale oli kutsutud rattakooli säravaimate tulemusetega käesoleval hooajal esinenud ja rahvusvahelise Jalgratturite Liidu UCI Europe Tour edetabelis eestlaste hetke esinumber Aksel Nõmmela. Piduliku kohtumise eesmärgiks oli anda CFC Spordiklubi kasutusse ligemale 30000€ maksnud üheksakohaline väikebuss Citroën Jumper Loisir.

“Üle kümne aasta väldanud koostöö raames on see meil juba kaheksas sõiduk VEHO Eestist. Citroën on usaldusväärne ja pole meid alt vedanud ka väga rasketes tingimustes. Kui jätkub häid toetajaid, on meie plaanides juba järgmisel hooajal soetada uus, loomulikult Citroën kaubamärki kandev väikebuss,“ sõnas CFC Spordiklubi president Johannes Jõgi

“Vilkurid ette ja taha, võimsa sireeniga valjuhääldi ja muud turvavarustust paigaldas VEHO Eesti toetuse korras tasuta,” rõõmustas rattakooli vanemtreener André Adusson. “See buss läheb suures osas Nõmme noorte ja treener Dr. Kert Martma kasutusse, et võistlustele sõita ja treeninguid turvata” lisas Adusson.

„Diiselmootoriga väikebuss on täisvarustuses ja väga heade mugavustega, et kaheksa õpilasega koos võistlustele sõita. Istmetel on reguleeritavad käe- ja seljatoed. Automaatne kliimaseade kogu salongis ja külma ilma tarbeks lisakütteseade Webasto,“ sõnas rahulolevalt André Adusson.

MTÜ CFC Spordiklubi sõnul teeb eriti meeldivaks uue sõiduki puhul tema väike kütusekulu, vaid 6,3 liitrit maanteel sajale kilomeetrile, mis annab väärt kokkuhoidu ja võimaldab suunata vahendeid mujale, näiteks õpilastele uute jalgrataste hankimisse.