Suusakooli parimad Tornionlaakson Hiihtocupil

Postitus

 

Suusakool käis möödunud nädalal võistlemas Soomes Tornionlaakson Hiihtocupil. Kui Eestis on käes kevad, siis Põhja-Soomes ootas meid 1,5m paksune lumekiht. Võistlused toimusid neljal järjestikusel päeval Alatornios, Kemil, Ylläsel ja Ylitornios. Esimesel kahel päeval olid kavas klassikavõistlused ning viimastel vabatehnika.

Klubi parimana võttis Toomas Kollo kahel esimesel võistluspäeval teise koha M20 klassis ja sai ka üldkokkuvõttes 2. koha. Poodiumikoha sai esimesel päeval ka Christopher Kalev (M16 3. koht). Kemilt ja Ylitorniost noormehele neljandad kohad ning see tõi ka kokkuvõttes neljanda koha. Karikad tõid koju viiendate ja kuuendate kohtadega ka Olle Ilmar Jaama (M11), Kaspar Päärson (M13), Hans-Kristen Reinvald (M14) ja Henri Ahtiäinen (M18).

Tulemusi saate vaadata:
http://www.visaskiteam.fi/64