M20 teatekuld Eesti noorte meistrivõistlustelt!

Postitus

 

7. ja 8. märtsil toimusid Haanjas murdmaasuusatamise Eesti noorte meistrivõistlused teatesõitudes ja vabatehnika ühisstartides. Vaatamata sellele, et kõikjal Eestis tõstab pead kevad, on Haanjas olemas loodusliku lumekattega suusarajad. Kuid ka sinna saabunud tugevad plusskraadid olid pühapäevaks oma töö teinud, staadion oli kaetud jää ja veega ning pühapäevaseid distantse tuli korraldajatel lühendada.

Laupäeval tõi Spordiklubile CFC kõige kirkama medali M20 teatevõistkond koosseisus Kaspar Vaher, Toomas Kollo ja Henri Ahtiäinen. Pronksmedalid sai samal päeval kaela meie M16 võistkond (Christopher Kalev, Robert Tammoja ja Juri Kovaljov). Tublid olid ka 4. kohad saanud M14 ja N14 võistkonnad. Pühapäeval jäime kahjuks medalita. Selle päeva ehk suurim lootus Henri Ahtiäinen (M18) suutis stardisirge lõpus tekkinud kokkupõrkes lahti saada mõlemast suusakepist ning pärast seda kõige tugevamatele enam järgi ei jõudnud. Päeva parimana lõpetas Kaspar Päärson 5. kohaga M14 vanuseklassis.

Tulemused:
http://www.suusaliit.ee/static/events/4660_EnoMV2015_teade_tulemused.pdf
http://www.suusaliit.ee/static/events/4667_ENoMV2015_Ys_Tulemused.pdf

Järgmisel nädalavahetusel stardib Toomas Kollo OPA Continental Cupil Prantsusmaal. Tulemusi saate jälgida FISi kodulehelt: http://data.fis-ski.com/dynamic/event-details.html?event_id=35460&cal_suchsector=CC. Kodus aga ootame infot kas järgmisel pühapäeval toimub Jaak Mae karikas Albus või mitte.