ETV-Swedi sprindietapp ja Skandinaavia karikavõistlused

Postitus

 

Möödunud laupäeval toimus Mammastes ETV-Swedbanki noorte suusasarja kolmas etapp. Seekord olid kavas vabatehnika sprindid. Kuni 14a pidid oma kiirust näitama ühe eraldistardist sõiduga 1km või 1,2 km rajal. Suusakooli õpilastest olid parimad Kaspar Päärson (M13 3. koht) ja Sandra Didvig (N13 4. koht). Vanematele toimusid eelsõitude põhjal 6sed finaalsõidud. Eelsõitudes M18 klassis parimat aega näidanud Henri Roos lõpetas kokkuvõttes teisena. Samas vanuseklassis tegi tubli tulemuse ka mõnda aega jalavigastuse küüsis vaevelnud Henri Ahtiäinen (eelsõidu 3. aeg, finaalis 5. koht). A-finaalist jäi napilt välja Christopher Kalev (M16) ning kokkuvõttes 7. koht. Väga tubli sõidu tegi ka Kristin Tropp, kes sai N15 klassis samuti 7. koha.

Tulemused:
http://www.suusaliit.ee/static/events/4568_MS_ETV_SWED_2015_3_tulemused_nooremad.pdf
http://www.suusaliit.ee/static/events/4567_MS_ETV_SWED_2015_3_tulemused_finaalide_tulemused.pdf

Samal päeval olid kolm vanemat suusakooli õpilast stardis Skandinaavia karikaetapil Madonas. Kavas olid 10 ja 15km eraldistardist klassikasõidud. Meie parimaks Toomas Kollo 55. koht meeste klassis. 24. ja 25. veebruaril jätkusid võistlused Jõulumäel. Esimesel päeval toimusid klassika sprindid ja teisel vabatehnika sprindid. Esimesel päeval tegi tubli sõidu Kristiina Kresmer, kellel jäi veerandfinaalidest puudu 4,17 sekundit ja kohaks 40. Meeste klassis Toomas Kollole 69. koht. Noorematest poistest tegi mõlemal päeval tublid sõidud ka Henri Ahtiäinen.

Tulemused:
http://data.fis-ski.com/dynamic/event-details.html?event_id=36414
http://data.fis-ski.com/dynamic/event-details.html?event_id=36542

Järgmised võistlused juba sel laupäeval. Meid ootab ETV-Swedbanki noorte suusasarja neljas etapp, suusakross ja Otepää. Täna saame veel Tallinnas suusatada, märtsis on meil veel mitmeid võistlusi ees, loodame, et nendeks on meil ka võimalik suuskadel valmistuda.