Nädalavahetusel selgitati välja Harjumaa parimad suusatajad

Postitus

 

Jaanuari viimastel päevadel selgitati Kõrvemaal välja Harjumaa parimad koolid teatesuusatamises ning Harjumaa meistrid individuaaldistantsidel. Mõlemal päeval mahtus esikolmikusse ka CFC Suusakooli õpilasi.

 Harjumaa 6-7 klassi tüdrukute vanuseklassi meistriteks krooniti Viimsi Kooli I võistkond, mis veel enne kolmandat vahetust oli teisel positsioonil, kuid kahe viimase vahetusega suudeti kastanid tulest välja tuua ning lõpetada poolteist minutit enne hõbemedaliste. Võistkonnas suusatasid: Brita Peerna, Eliisabet Kool, Eva-Maria Pajuri ja Karoliina Konno.

6-7 klassi tüdrukute arvestuses mahtus poodiumile veel teinegi CFC Suusakooli õpilastest koosnev Viimsi Kooli II võistkond, koosseisus Eva-Katarina Tambets, Annabel Penu, Elisabeth Valt ja Railin Viik.

Koolidevaheliste teatesõidu tulemustega saab tutvuda SIIN.

 

 

31.jaanuaril vabatehnikas peetud Harjumaa MV jõudsid poodiumile CFC suusakooli õpilased Eliisabet Kool ja Kretel Kaljumäe (N12); Robert Tammoja, Cristopher Kalev ja Gregor Solna (M16); Sandra Didvig ja Eva-Maria Pajuri (N14) ning Marie Cathleen Kilp (N16). Meeste põhiklassis võidutses 10 km distantsil Siim Vinter, edestades teist kohta ligi minutiga ning naiste põhiklassi pronksi võitis Kristiina Kresmer.

Harjumaa MV tulemustega saab tutvuda SIIN ja SIIN.