CFC Jaan Kirsipuu Rattakool laienes Nõmmele

Postitus

Senini Pirital ja Viimsis tegutsenud Eesti üks edukamaid Rattakoole näitab oma elujõudu laiendades Tallinnas tegevust uue kooli avamisega Nõmmel.

„Tallinnas Pirita Velodroomil 25. oktoobril 2003aastal tegevust alustanud ja 2012. aastal Tallinna külje alla Viimisisse oma osakonna rajanud Rattakoolile on laienemine Nõmmele mõnevõrra loogiline sündmuste käik“ sõnas CFC spordiklubi president Johannes Jõgi. „Avades osakonna Nõmmel koos tänapäevaste rattaruumidega katame praktiliselt terve Tallinna ja lähiümbruse laste vajadused liituda CFC rattatreeningutega.

Avatava Nõmme osakonna eestvedajaks ja vanemtreeneriks saab värskelt CFC Rattakooliga liitunud noor ja andekas, doktorikraadi omav, 6. kategooria vanemtreener Kert Martma. Kert on rattaspordiga tegelenud enam kui 10 aastat ja omab kehtivat Eesti Jalgratturite Liidu M-Eliit litsentsi. Tema üks säravamaid tulemusi on 2013. aastal saavutatud 5. koht meeste temposõidus profiratturite Kangerti, Taaramäe, Jõeääre ja Ojavee järel.

“Kert Martma lisandumine CFC rattakooli kollektiivi tõstab oluliselt treeningute kvaliteeti, sest tal on olemas teaduslik teadmiste baas ja kogemused, mida meil seni igapäevaselt kasutada pole olnud, “ lausus kunagine rattaproff Jaan Kirsipuu. “Suur pluss on seegi, et meil on Kert’i näol tegemist treeneriga, kellel on peale kõrge kvalifikatsiooni teadmised ka füsioteraapia valdkonnas.”

CFC Rattakooli kontseptsiooniks on pakkuda tüdrukutele ja poistele kvaliteetseid, maksimaalset naudingut ja motivatsiooni pakkuvaid treeninguid. CFC Rattakooli igapäevane mitmekülgne tegevus hõlmab lisaks rattasõidule endas ujumist, uisutamist, matkamist, suusatamist, pallimänge, jõusaali jne. – kõike seda, mis muudavad treeningud laste mitmekesist arengut toetavaks. Kes soovivad tippsporti pürgida, nendele on kindlasti abiks sidemed välisklubidega Euroopas.

Johannes Jõgi

MTÜ Spordiklubi CFC – koosneb Jaan Kirsipuu Rattakoolist ja Jaak Mae Suusakoolist
Rummu tee 3 Tallinn 11911
+372 5267 173
rattakool@cfc.ee