Laupäeval stardib Viimsis jalgratta sügiskross maitsvatele auhindadele

Postitus

Üleomme, 20. septembril selgitatakse CFC Spordiklubi Viimsi Rattakooli poolt korraldataval Viimsi II sügiskrossil paremusjärjestus. Avastart antakse kell 12 ja publik näeb lisaks Eesti paremikule arvukalt rattaspordi järelkasvu alates 8. eluaastast. Võistlema on oodata praktiliselt kõiki jalgrattaklubisid üle Eesti, kuna jagatakse Eesti Jalgrattaliidu edetabeli punkte jalgrattakrosside karikavõistluse „SÜGIS 2014“ arvestuses.

Võistluskeskus asub Viimsis Keskkooli peamaja taga Karulaugu terviseradade kõrval ning avatakse hommikul kell 9:30. Võistlusrada on rajameistri Marek Säälik eestvedamisel muudetud tänavu tehnilisemaks ja huvitavamaks võrreldes eelmise aastaga.

Rikkalikku auhinnalaua eest hoolitseb Balti riikide suurim lihatoodete valmistaja HKScan Estonia Rakvere Lihakombinaat.

Pealtvaatajatele ja osalejatele on korraldajatel palve mitte liikuda väljaspool teeradu, et säästa Karulaugu kaitseala.

Esimene start antakse laupäeval kell 12:00 ja võistlus on pealtvaatajatele tasuta.

Võistluste direktor:
Spordiklubi CFC | Rummu tee 3 Tallinn 11911| rattakool@cfc.ee