TTP Noortetuuril jäi võit koju

Postitus

Juba teist aastat järjest toimus Tallinnas, Pirital noorte rattavõistlus, sel aastal nimetusega TTP Noortetuur, mis on pühendatud CFC spordiklubi heale sõbrale Tiit Aava´le. Tänavu võime nimetatud tuuri juba rahvusvaheliseks, kuna stardis oli ka kaks poissi Lätist Valmierast. Antud võistlus on Eestis ainuke mitmepäevasõit vanuseklassile 12 aastat ja nooremad.

 

Noortetuur toimus Pirital ja avastart oli velotrekiltrekil, kus tuli läbida üks ring. Põnevust jätkus, sest nii mõnigi osaleja nägi trekki esmakordselt. Kahepäevane võistlus päädis jooksuga, mis toimus gundenseni meetodil ning jooksu võitja oli ka tuuri võitja.

Kokku osales 72 last vanuses 10-12 aastat ning 18 võistkonda.

Heameel on tõdeda, et võit jäi koju, 2014 aasta Noortetuuri võitjaks krooniti CFC klubi kasvandik Kristofer Säälik.

Parim tüdruk oli Anni Jalakas Kalevi Jalgrattakoolist, parima noore tiitli sai Roland Andris Saar Voorem Centrum/Rattabaas jalgrattaklubist ning aktiivseima sõitja tiitliga pärjati Joonas Kurits Rein Taarmäe Rattaklubist. Tuuri parimaks klubiks kuulutati Pärnu Kalevi Jalgrattakool.

CFC Spordikulbi tänab toetajaid Velopluss, A&T Sport ja Rattapood. Samuti suurimad tänud Tiit Aava perekonnale, kes pani välja spetsiaalselt antud võistluse jaoks valmistatud rändauhinna, mis hakkab statsionaarselt olema TTP kontoris.

Palju õnne Noortetuuri võitjale Kristoferile!