Oskar Nisu Grand Prix de Ham võidusõidul teine

Postitus

Prantsusmaal sõidetud Grand Prix de Ham võidusõidul saavutas Oskar Nisu tubli teise koha, võitis Oskari tiimikaaslane.

Tegemist oli kriteeriumisõiduga, mis sõideti 1,3 km ringil, kokku 60 ringi.

Oskar ise kommenteeris sõitu järgnevalt: „Esimesed 20km oli literdamine ja väga raske oli, sest üritasin ka ise eest ära saada. Lõpuks, kusagil 20 km peal see ka õnnestus kui koos seitsme kaaslasega (kolm neist minu klubikaaslased) minema saime. Tegime koostööd ja saime järgnevatega vahe sisse. Kui 60km oli sõidetud, üritasin mõned korrad üksi eest saada, aga see kahjuks ei õnnestunud ja vahe tõmmati taas kinni. Seejärel üritas sama ka minu klubikaaslane, kellel läks õnneks ning ta võitiski sõidu. Mina suutsin järgmise seitsme mehelise pundifinishi kinni panna ja olin teine“.

Hetkel on Oskar 3 nädalat Eestis ning plaanis on võtta osa nädalavahetusel toimuvatest rattarallidest ning 30.05.2014-31.05.2014 toimuval Tour of Estonia profiratturite velotuuril sõita Eesti koondise ridades.