CFC ratturid võistlesid Pärnus

Postitus

26-27. aprill kogunesid ratturid Pärnusse, kus võisteldi nädalavahetuse mõlemal päeval, laupäeval sõideti juubelihõnguline Pärnu 55. tänavasõit ja pühapäeval toimus Eesti Rahva Velotuuri II etapp Püha Loomaaia 14. rattaralli.


Laupäevasel tänavasõidul tegid tubli töö CFC neiud, vanuseklassides N14, N18 ja N-Eliit olid poodiumiastmetel kõik esindatud. Mathilde Manuela Nig
ul võitis N14 vanuseklassis esimese koha ning ka Kelly Kalm oli N18 kõige kõrgemal poodiumiastmel. N-Eliidis saavutas Triin Gede tubli kolmanda koha.

 

 

 

 

M-Eliidi ja U23 klassi sõidus olid meie parim Aksel Nõmmela. Aksel korjas vahefinišitest piisavalt punkte ja tagas omale sellega U23 auväärt teise koha.

Pühapäevane rattaralli oli sile sõit vähese tuulega, mis tähendas suurt pundifinišit. Sõit oli väga aktiivne, aga kedagi eest ära ei lastud ja peapunt jõudiski finišisse koos. Lõpus oli kiireim Maris Bogdanovics, teine oli Karl Patrick Lauk ja kolmas Aksel Nõmmela. Peapundis lõpetas ka Kelly Kalm, kes jäi väga napilt naiste teiseks, kuid võitis kindlalt N18 vanuseklassi. Tubli sõidu tegi taaskord ka Aaron Otto Stalde, kes oli üldarvestuses 17. ja M16 esimene.