Maanteeratta harrastajate treeningrupp

Postitus

CFC Spordiklubil on hea meel teada anda, et alates 06. maist alustame ka harrastajate maanteeratta treeningutega.

Miks?
CFC rattakool on kasvanud suureks organisatsiooniks. Meie ümber on tekkinud suur huviliste ringkond, kes igaüks isemoodi on klubiga seotud. Olgu siis lapsevanem, toetaja või muudmoodi klubi partner. Kõiki meid aga ühendab armastus rattaspordi vastu ning igati loogiline samm siit edasi on teha koos midagi enamat, kui laste ja noortetrennid.

Kellele?
Kõigile CFC-ga seotud rattaspordi huvilistele täiskasvanud inimestele.

Mida?
Meie plaan on korraldada 1x nädalas rattatreeninguid harrastajatele. Eelkõige peame silmas grupisõidu treeninguid maanteel. Treener on Andre Aduson, kes rattainimestele tutvustamist ei vaja. Maanteel grupisõidus on kümneid pisinüansse, mida peaks inimene teadma, enne, kui ühissõidule läheb. Andre ongi selleks, et kõike seda avada. Lisaks räägib ja aitab Andre: – treeningplaanide koostamisel (kui selleks huvi ja vajadus olemas on). Alati polegi palju treenimine peamine küsimus – võti peitub hoopis õigesti treenimises. – võistlusteks ettevalmistamisel (kui on mingi konkreetne üritus, milleks valmistutakse) – tehnika-alasel nõustamisel – rattasport on ikkagi tehnika-ala ning Andre aitab, kui on tekkinud küsimus, et mis ratas, mis jooksud, mis käiguvahetajad, mis kiiver jne tuleks soetada- riietus… toitumine… küsimusi ja teemasid on tegelikult väga palju ning kõigile küsimustele kindlasti kohe vastust ei jõua anda. Aga tähtis on algust teha.

Millal?
Kõik see on planeeritud kord nädalas, teisipäeviti kell 18.00 algusega CFC baasi juurest. Esimene treening 06.mai 2014.

Mis maksab?
20€ kuus.

Mida peab tegema?
Treeningud on planeeritud eelregistreerimisega. Ole kena, palun saada meil koos oma kontaktandmetega (nimi, sünniaeg, telefoninumber): andre.aduson@mail.ee
Oleme planeerinud grupi suuruseks maksimaalselt 20 inimest.

Kõik lisaküsimused on teretulnud:
andre.aduson@mail.ee
, tel. 56 206 595

Rattasõit on äge 🙂
Ootame aktiivset osalemist!

Kohtume maanteel,
CFC Spordiklubi