CFC maanteehooaja avastart

Postitus

CFC rattakool avas maanteehooaja Karksi-Nuias Eesti Rahva Velotuuri 1. etapil, kus võeti osa nii rahva- kui ka põhisõidust. Hommikul sõideti 2,8 km proloog, kus selgitati põhidistantsi liidrisärkide kandjad ja pärastlõunal anti start 55 km pikkusele rattarallile. Proloogis oli CFC parim Aksel Nõmmela, kes saavutas 11. koha ajaga 00:04:03, kaotust võitjale 7 sekundit. Põhisõidu algus kulges närviliselt ja 13 km toimus suur kukkumine, millest kahjuks ei pääsenud ka CFC ratturid ning Kristjan Kelk, Oskar Maidre ja Rihard Remmelgas pidid selle tõttu võidusõidu kahjuks katkestama.

Ka põhisõidus oli CFC parim Aksel Nõmmela, kes lõpetas sõidu peapundis ja sai finišis 15.koha. Väga tubli sõidu tegi alles M16 vanuseklassi kuuluv Aaron Otto Stalde, kes oli üldarvestuses 24. ja oma vanuseklassi teine.

Naistest oli CFC parim alles juunioride klassi kuuluv Kelly Kalm, kes võitis oma vanuseklassi ja naiste üldarvestuses saavutas teise koha.

Järgmised maanteevõistlused on juba sellel nädalavahetusel Pärnus, kus toimub Pärnu 55. tänavasõit ning Eesti Rahva Velotuuri II etapp Püha Loomaia 14. Rattaralli.

Fotod: Eesti Rahva Velotuuri facebook kodulehelt