Nädalavahetuse võistlused

Postitus

Lõppenud nädalavahetusel toimusid suusavõistlused mitmes Eesti paigas. Laupäeval toimus Valgehobusemäel ETV-Swedbank noortesarja III etapp. Kavas olid klassikasprindid. CFC Spordiklubi võistlejatest saavutas parima tulemuse Kaspar Vaher, kes saavutas M18 klassis I koha. Samas vanuseklassis saavutas III koha eelsõidu võitnud Alvar Andres Virkus. Kristiina Kresmer saavutas II koha N18 klassis, samas klassis saavutas 4. koha Elina Ahtiäinen. N20 klassis saavutas II koha Gertrud Aarna. M16 klassis saavutas samuti II koha Henri Roos, siingi saime ühe 4. koha, selle saavutas Henri Ahtiäinen. N15 klassis oli neljas Amanda Kaijanen, M15 klassis samuti neljas Christopher Kalev. M12 klassis oli III Kaspar Päärson. N11 klassis saime veel ühe 4. koha, selle saavutas Luisa Lotta Terep. 
Laupäeval toimus Pannjärvel ka Alutaguse maraton, mis seekord peeti vähese lume tõttu vabatehnikas. Tihedas konkurentsis peetud võistlusel saavutas meie klubi esindajatest  Timo Simonlatser 4. koha ja Siim Vinter 12. koha.
Eile peeti Mõedakul Eesti Noorte meistrivõistluste III etapp. Kavas olid vabatehnika eraldistardi distantsid. Vaatamata kesistele lumeoludele sai võistlus siiski peetud. Henri Ahtiäinen saavutas sel hooajal juba teise Eesti meistritiitli, olles parim M16 klassi 10 km distantsil. Samas klassis oli Henri Roos 7. ja Aleksander Einpalu 16. Kristiina Kresmer saavutas pronksmedali N18 klassis, Elina Ahtiäinen oli 11. Alvar Andres Virkus oli M18 klassis samuti III koha, kõige napimalt jäi medalist ilma Kaspar Vaher, kes oli neljas.