Suusakool ja esimene lumi

Postitus

Väike ülevaade suusakooli viimase aja tegevustest.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13. november kuni 1.detsember viibisid vanemad õpilased esimese lume laagris Levil. Tingimused olid ideaalilähedased, ei näinud me otseselt suurt pakast ega suurt sula, elasime suusaraja kõrval, noored püsisid terved, nii, et treenida sai korralikult. Lumelaagrile panid õla alla Eesti Kultuurkapital, Eesti Pagar, Rakvere Lihakombinaat, Raisio ja Valio. Täname! Nädal pärast kojutulekut käisid kolm õpilast juba uuesti Soomes, seekord Lapinlahtis Kallen Kisat võistlustel, kus Kaspar Vaher meie parimana distantsisõidus pronksmedali sai.


Tagasi tulles ilmataat meile lund küll kaasa ei pakkinud, aga suusatada oleme natuke siiski saanud. Eelmise nädala kahel esimesel päeval õnnestus suusad alla panna ka Pirital. Nädalavahetusel pidime juba küll lund otsima minema Jõulumäele, kus väiksema seltskonnaga kaks suusatreeningut tehtud sai. Kiidame ja täname Jõulumäe rahvast hea raja eest, peame neile külla vist minema juba tuleval nädalavahetusel.

Soovime kõigile valgeid jõule!