CFC rattakooli 2013 võistlushooaeg lõppes sügiskrossiga.

Postitus

2013 aasta rattahooaeg sai punkti koos sügiskrossidega „Sügis 2013“, mille raames toimus 8 starti erinevates Eesti linnades. Sügiskrosside avastart toimus Sindis ja viimane start oli ülikoolilinnas Tartus. Võistlussari  kestis kokku kaks kuud ning sellel osales üle 250 sportlase.

Erinevalt varasematest aastatest toimus tänavu üks etapp ka Harjumaal Viimsis, mille korraldajaks oli CFC Spordiklubi. Juba eelneval aastal oli klubil plaanis hakata korraldama sügiskrossi ühte etappi, kuid siis ei õnnestunud leida ühtegi vaba nädalavahetust krossi läbiviimiseks. Suvel tehtud lobitöö tulemusena õnnestus saada ühe loobuja asemele koht võistlussarjas korraldajana. Kokkuvõttes võib öelda, et Viimsis toimunud sügiskross sujus kenasti ning korraldajad said jällegi kord kogemuste võrra rikkamaks. Kokku osales Viimsi sügiskrossil 150 sportlast ning tublimad said ka auhinnatud.

Nagu juba eelpool mainitud koosnes võistlussari 8 etapist, millest läks arvesse 6 paremat ning mille raames selgitati välja sügiskrosside võitjad.

Heameel on tõdeda, et  CFC Jaan Kirsipuu Rattakooli poisid ja tüdrukud olid samuti auhinnasaajate hulgas nii üksik etappidel kui ka sarja kokkuvõttes.

Noortele  on  selline  võistlussari  igati tervitatav sest läbi selle tekivad pühendumuse ja eesmärgid tulevikuks. Võistlejate rõõmuks jääb eelkõige tulemus ning eduka soorituse eest saadav tunnustus ja auhinnad, samas treenerid hindavad oma töötulemusi eelkõige läbi õpilastele püstitatud eesmärkide saavutamises ning iga saavutatud eesmärk on tunnustus tehtud tööle. Tänavune võistlussarja moto oli “Iga võistlus lõpuni“, mida ka treeneritena püüdsime võistlejatele igal sammul sisendada ning kokkuvõttes võib öelda, et eesmärk sai täidetud 99%. Paar tehnilist riket röövis täispanga kuid rattasport tehnikasport ning see käib asja juurde.

Sügiskrosside sarja kokkuvõttes osales 32 CFC spordiklubi ja rattakooli ratturit, kellest tublimad olid järgmised CFC Rattakooli õpilased:

M/10   Markus Vist II koht,
Martin Krusemann III koht,

M/12  Anton Litvintsev  I koht,
Georg Sarapuu II koht,

N/ 12 Elise Irene Lensment  V koht,

N/ 14 Matilde Manuela Nigul  III koht,

M/ 14 Oskar Maidre VI koht

N/16 Kelly Kalm III koht

Anname nüüd rõõmsalt teatepulga üle CFC Jaak Mae suusakoolile, kellele soovime sortliku ja lumerohket talve.

CFC Jaan Kirsipuu Rattakool