Kümned tulevased ratturid veetsid Pirital sportliku puhkepäev ratastel

Postitus

Pühapäeval Tallinnas peetud Maxima GP Lauri Ausi X Memoriaal tõi Piritale sadu rattahuvilisi, kes omale jõukohase distantsi valisid ning rattaspordiga sinasõprust tegid.

Peresõidul, mis mõeldud kuue aastastele ja vanematele lastele, osales koos vanematega kokku sadakond noort rattasõpra. Kuuekilomeetrisel Pirita-Kose-Kloostrimetsa ringil sõitsid rattahuvilistega kaasa ka ainsa eestlasena Tour de France’il kollast liidrisärki kandnud ja kahel korral Lauri Ausi mälestussõidu võitnud Jaan Kirsipuu ning suusatamise olümpiapronks Jaak Mae. Nii Kirsipuu kui Mae, kes on ühed CFC Spordiklubi juhtkujud, läbisid distantsi koos peredega.

Samuti võttis ringi ette Eesti Jalgratturite Liidu kauane asepresident Enn Veskimägi tütrega.

Tutvustamaks rattasõitu kõige väiksematele pereliikmetele peeti maha ka Maxima GP 200-meetrine Tillusõit, kus rallis. Pere- ja tillusõidu lõpetajad said igaüks magusa kingituse ja osalemist tõendava medali.

Maxima GP Lauri Ausi X Memoriaali tõsisematel rattasõitudel ehk 51-kilomeetrisel Rahvasõidul ja 126-kilomeetrisel Põhisõidul olid parimad vastavalt Kaupo Koch ja Mart Ojavee.

Tulemused