Kaks üldvõitu Noorte Suusatuurilt!

Postitus

Suusakooli õpilased on 20.-24. märts Haanjas laagris. Laagri kolmel esimesel päeval osaleti Noorte Suusatuuril, mis algas Tartus sprindietapist, jätkus teisel päeval ühisstartidega Haanjas koos Suure Munamäe Mängudega ning lõppes Otepääl, Väiksel Munamäel, kus sarnaselt Tour de Skiga oli finiš raske tõusu tipus.

Esimesel päeval Tartus sprindis olid meie parimad esimese koha saavutanud Henri Roos (M16), teise koha saavutanud Kristiina Kresmer (N18) ja Alvar Andres Virkus (M18) ning kolmanda koha saavutanud Sandra Didvig (N12) ja Amanda Kaijanen (N14). Teisel päeval Haanjas ühisstartidest sõitudes sai võidu Arthur Kooser (M16), teise koha Kristiina Kresmer (N18), Amanda Kaijanen (N14) ja Aveli Leola (N12). Munamäe Mängude raames olid sel päeval stardis ka kõige väiksemad. Sealt tõi võidu meile Luisa Lotta Terep vanuseklassis N10. Kolmandal päeval Otepääl starditi viitstardist tuuri seisude järgi. Kõigepealt pidid noored läbima oma distantsi, mis oli vastavalt vanusele 1-6 km, ning seejärel ootas neid ränk tõus Väikse Munamäe tippu finišisse. Oma liidrikohta suutsid hoida nii Arthur Kooser (M16) kui ka Kristiina Kresmer (N18), kes said ka seega tuuri üldvõidu vastavas vanuseklassis. Oma kohta suutsid ka hoida teise koha saanud Amanda Kaijanen (N14) ja kolmanda koha saanud Aveli Leola (N12). Tuuri kokkuvõttes tõusis kolmandale kohale M16 vanuseklassis päeva parimat aega näidanud Henri Roos.


 

 

Hetkel laager jätkub, õpilased saavad Haanjas häid treeningtingimusi nautida ning täiskasvanute Eesti Meistrivõistlustele kaasa elada. Täna sai meeste suusavahetusega sõidus 12. koha Martin Remmelg. Homme on stardis ka meie teatevõistkond meeste klassis.