28. juuli 2013 toimub juba kümnendat korda MAXIMA GP Lauri Aus`i X Memoriaal

Postitus

Kümnendat korda saavad Pirital üksteiselt mõõtu võtta ja seltskonda nautida erinevad rattasõbrad. Ettevõtmise mõte on propageerida rattasporti ühiskonnas tervikuna ja pakkuda tervele perele sportlikku ja turvalist rattasõitu ning meelalahutust.

Selle aasta Lauri Ausi Memoriaal toimub tavapärasest veidi erinevalt, tuues endaga kaasa mitu korralduslikku uuendust. Üritusele ootame osalema ja kaasaelama kõiki inimesi kellel on kokkupuude jalgrattaga, sest sobivaid distantse sõitmiseks peaks valikus olema piisavalt.

 

Üheks erinevuseks on võistluse toimumine üks nädal pärast prantsuse velotuuri (Tour de France) lõppu. See muudatus annab võimaluse 126km pikkusel põhisõidul oleleda tuntud proffid nagu Rein Taaramäe, Tanel Kangert, Mart Ojavee, Gert Jõeäär jne.

 

Nendel kellel jalgrattast ei ole soovitame pealtvaatajana tulla jälgima 28. juuli 2013 kell 14:00 algavat võidusõitu eliit- ja proffsportlaste osavõtul. Võistlejad läbivad Pirita-Kose-Kloostrimetsa ringrajal 21 ringi pakkudes suurepärast ülevaadet võistluse hetkeseisust.

< TAGASI