ETV-Swedbanki V etapp Holstre-Pollis

Postitus

Vabariigi aastapäeval, 24. veebruaril toimus Holstre-Pollis, Viljandimaal ETV-Swedbanki V etapp, ühisstardist pikad distantsid klassikatehnikas. Distantside pikkusteks alates 3 kilomeetist kõige väiksematel tüdrukutel kuni 20 kilomeetrini kõige vanematel noormeestel.

Meie klubi parimatest võitsid kõige säravama medali Kaspar Päärson (M11) ning Arthur Kooser (M16). Medali said kaela veel pronksile tulnud Henri Ahtiäinen (M15), neljanda koha saavutanud Sandra Didvig (N11) ning 5. koha saavutanud Kristiina Kresmer (N18).

Positiivseid emotsioone pakkusid ka meie lapsevanemad, kes Vabariigi sünnipäeva puhul head ja paremat pika päeva lõpuks olid kaasa küpsetanud. Täname, et olete alati meie omadele kaasa elamas ning seekordsel pikal etapil jootmise enda kanda võtsite.

Järgmiste võistlusteni! J