Jõulumäe võistlus ja laager

Postitus

Aasta alguses, 2.-6. jaanuarini viibisid suusakooli õpilased treeninglaagris Jõulumäe Tervisespordikeskuses. Looduslikku lund nappis, kuid kunstlumest olid ette valmistatud heas korras 3,6 km pikkused suusarajad.
Kui noorematele, kuni 14 aastastele oli tegemist ainult treeninglaagriga, siis vanematel õpilastel toimus laupäeval, 5. jaanuaril Eesti Noorte MV klassikatehnika sprindis. Kahjuks tabas Jõulumäed vahetult enne võistlust ehk reede õhtul suur kõhugripi laine, siis jättis see väga suure jälje ka meie võistlustulemustele, paljudel ei õnnestunud üldse võistlustel osaleda.
Parima tulemuse saavutas Kristiina Kresmer, kes oli N18 klassis kuues. Kristiina võistles haiguse kiuste ning seetõttu tubli saavutus tema poolt.M18 klassis saavutas Alvar Virkus 8 koha, kahjuks sai Alvari tee heale tulemusele tagasilöögi poolfinaalis, kus ta sõideti kaasvõistleja poolt pikali. 9. koha saavutasid Elisabeth Pintmann(N16) ning Matthias Kalev(M16), kelle suusad määris poolfinaalis kinni samuti tõve ja palavikuga võidelnud treener. Seekord oli selline võistlus.
Järgmised võistlused toimuvad juba sel nädalavahetusel Põlvamaal Mammastes, kus laupäeval on Eesti Noorte MV plaanis T 5km vabatehnika ning poisid 10 km vaba eraldistardist. 
Pühapäeval toimub samas ETV-Swedbank noortesarja etapp, kavas 1-10 km KL eraldistardid.