Lumelaager Levil

Postitus

Suusakool käis taas esimese lume laagris Põhja-Soomes Levil. Laager toimus 15. november kuni 1. detsember ning laagrist võttis kokku osa 17 suusakooli õpilast. Lisaks klubilaagrist osavõtjatele olid suusakooli õpilastest Levil veel Alvar Virkus Noortekoondisega ning Karli Veelain Kalju Ojaste treeninggrupiga.

Aasta aastalt on lumelaagrist osavõtjate arv kasvanud ning see aasta võeti esimest korda kaasa ka kokk, nii said nii treenerid kui ka õpilased enam aega ja energiat treeningutesse suunata. 

Vaatamata mõnedele haigestumistele ja ümberkolimistele õnnestus laager hästi. Kõik planeeritud treeningud said sooritatud, mõningaid korrektuure sundis tegema laagri lõpus tulnud pakane, viimasel hommikul oli külmakraade juba 24.

Lumelaagrile panid õla alla Tere, Rakvere Lihakombinaat, Raisio, Bambona ja Kultuurkapital. Uued talverehvid kinkis ja paigaldas suusakooli bussile AS Rehvimeister. Täname!