2012 aasta oli Rattakoolile väga edukas

Postitus

Eesti Jalgratturite Liit lõpetas tänavuse hooaja pidulikult Clarion Hotel Euroopas, kus nauditi meeldiva muusika saatel teineteise seltskonda. Avakõne pidanud EJL president Hr. Jaan Toots tõdes, et Eesti ratturitel on sellel aastal taskus 10 profilepingut. Ühe nendest on klubiga Cofidis Le Crédit en Ligne sõlminud meie klubi mees Gert Jõeäär.

Hooaega kokkuvõtval üritusel tervitas jalgrattureid ka vastne Eesti Olümpiakomitee president Hr. Neinar Seli. Seejärel autasustati Eesti aasta erinevate arvestuste paremaid jalgrattureid. Siinkohal on meil hea meel tõdeda, et aasta 2012 oli taas kord väga edukas CFC Spordiklubi Rattakoolile, kelle tublimatest tõsteti esile ja premeeriti järgmisi:

Eesti parim jalgrattaspordi noortetreener 2012 André Adusontegevustoetus 500€ 

Eesti parim meesjuunior 2012 Oskar Nisutreeningtoetus 500€ 

EJL reitingu võitja 2012 M-J Aksel Nõmmela

Soovime siinkohal edu edaspidiseks kõigile klubis pedaalivale sportlastele, kelledest suur osa alles ratturi karjääri päris alguses.

CFC Spordiklubi tänab kõiki oma häid toetajaid, tublisid inimesi, lapsevanemaid, kelle abita oleks võimatu võistlustel käia ja kõiki teisi, kes aidanud sel aastal korraldada suusa- ja rattavõistlusi.

Galerii: pilt.delfi.ee