Tulekul on suur suusalaat!

Postitus

17. novembril toimub Lõunakeskuse kinnikaetud jääl suur suusalaat.

Suusalaada idee on tuua enne talve spordist huvituvad inimesed kokku, et tutvustada uut talvehooaja kaupa ning osta-müüa-vahetada kasutatud, kappi seisma jäänud, kuid korralikku suusavarustust.

Liuvälja jääl saab toimuma ka talvehooaja esimene lumelauavõistlus “Sky Plus Rail Jam”, kus osalemas Eesti parimad mäesuusatajad ja lumelaudurid.

Lisaks ekstreemsportlastele asuvad võistlustulle ka prominentsed tegelased, sportlased, spordiklubid ning Tartu gümnaasiumid. Seda Concept-2 trenažööride mitmevõistlusel. Neljaliikmelistest võistkondadest koosnev teatevõistlus, kus võistlusaladeks jooksmine, rattasõit, sõudmine ning suusatamine. Spordiklubide “vanuseklassis” võtavad mõõtu Suusahullud, MyFitness, TriSmile, Peloton, Sparta, Klubi Tartu Maraton, Arena Spordiklubi ja paljud teised. Prominentide vanuseklassis saab näha, mida suudab Tartu linnavalitsuse võistkond Urmas Kruuse eestvedamisel ETV Ringvaate võistkonna (kapten Hannes Hermaküla), teater Vanemuise (kapten Tanel Jonas), Postimehe ning raadio Sky Plus esindusvõistkonna vastu (kapten Kertu Jukkum).

Sportlaste vanuseklassis selgitatakse välja tõde, millise spordiala esindajad on kõige võimekamad. Vahetus võistluses lähevad vastamisi jalgratturid Rein Taaramäe ja Rene Mandri juhtimisel, sõudjad kapten Kaisa Pajusalu taktikepi all, suusatajad Eveli Saue juhtimisel ning kergejõustiklased, kelle kapteniks Tanel Laanmäe. Spordimehi asuvad üllatama endised tipud Jaak Mae eestvedamisel.

Laadale eelneval nädalal toimub kasutatud varustuse müükivõtmine Lõunakeskuse uisulaenutuses ning A&T Sport Tartu esinduspoes.

Lisainfo: 
Vahur Teppan
MTÜ Suusahullud
+372 56228225
vahur@suusahullud.ee