Jõulumäe Sügissprint toimus lumesajus!

Postitus

Hoolimata väga ekstreemsetest ilmaoludest toimus siiski reedel, 26. oktoobril Jõulumäe Tervisespordikeskuses põnev rullsuusatamise võistlus. 
Võistlusest võttis osa 75 julget noort suusatajat. Registreerunud olid ka külalisvõistlejad Lätist, kes küll seekord kohale ei jõudnud. Võistluse vältel said osalejad trotsida lund, vihma, päikest ja ka tugevat tuult. Siiski oli võistlejate ohutus rajal tagatud, suuremaid kukkumisi ei esinenud. Mõningaid muudatusi võistlusprogrammis tuli teha, ära jäeti B-finaalid. 
Võistluse korraldamisele aitasid kaasa: OÜ Astel, Saku, Craft, Toko, Fischer, Swix, A2K Sport

CFC Suusakooli õpilastest jõudsid kolme parema hulka järgmised õpilased: N-12 klassis I koht Aveli Leola, II koht Sandra Didvig ja III koht Eva-Maria Pajuri. M-12 klassis saavutas III koha Kaspar Päärson, N-14 klassis II koha Amanda Kaijanen, M-14 klassis samuti II koha Christopher Kalev.N-16 klassis oli II Katariina Soone. N-18 klassis sai II koha Helena Nurmik ning III koha Kristiina Kresmer. M-18 klassis saavutas II koha Alvar Andres Virkus.
Võistluse täpsemad tulemused: http://www.suusaliit.ee/?op=body&id=8
Pilte võistluse kohta leiate siit: http://pilt.delfi.ee/album/269461/