TALLINNA XXIX RATTARALLI – 22 .07.2012

Postitus

Algselt augusti keskel toimuma pidanud Tallinna XXIX Rattaralli stardib juba sel pühapäeval. 22 juuli 2012 toimuva Tallinna vanima rattaspordiürituse stardi ja finišipaik on kolinud Pirita teele kloostri varemete juurde.

Uuenduslik rada kulgeb poolteist ringi mööda Prita-Kose-Kloostrimetsa ringrada ja sealt edasi mööda Vabaõhukooli teed, Narva mnt, Saha-Loo teed ning siis juba Harjumaa teedel läbi Loo aleviku ümber Maardu järve. Täpsed rajakaardid leiate SIIT.

Põhisõidu start on juba kell 10.00 ning selle pikkuseks on 42,5km, Tervisesõidu start on kell 10.30 ja trassi pikkus 5,8 km. Kell 11.00 algab 150m lastesõit.

Eelregistreerimine on avatud sportinfo.ee kodulehel ning võimalik on ka registreerida võistluspäeval juba koha peale tulles.
Traditsiooniliselt saavad kõik lõpetajad medali ja sooja suppi.

Boonusena saavad kõik osalejad jääda jälgima kell 13:30 startivat sportlastele mõeldud 121,8km pikkust „Pirita GP Tallinn IX Lauri Aus`i Memoriaal 2012“ kuhu on oodatud osalema kõik litsentsiga ratturid. Lauri Ausi mälestusvõistlus sõidetakse Prita-Kose-Kloostrimetsa ringrajal, kus läbitakse enam kui 20 ringi mis annab pealtvaatajatele väga hea ülevaate võistluse käigust.

Ootame Teid kõiki sõitma!
Rattaralli korraldusmeeskond