2012 Eesti Meistrivõistlused Kriteeriumis

Postitus

Selle aasta ühed tähtsamad võistlused on läbi. Selleks olid Eesti Meistrivõistlused Kriteeriumis, mis toimusid neljas erinevas linnas mööda Eestimaad. Kõik sõidud olid linnaringidel ja see tähendas palju kurvitamist. Olime seda eelnevalt Tallinna lauluväljakul harjutanud ja see tegi asja kergemaks. Esimene etapp oli Saaremaal, Kuressaares. Seal mul hästi ei läinud, pabistasin palju. Teine etapp oli Pärnus. Seal läks juba natuke paremini- olin viies. Kolmas etapp oli Viljandis ja neljas Elvas.

Kaks viimast sõitu läksid hästi. Viljandi etapil olin kohe strdis aktiivne ja sain koos Mari-Liis Mõttusega eest ära. Me olime kahekesi ees kuni lõpuni ja tegime ka koos finišt. Mari-Liis oli  kiirem. Viimane etapp oli Elvas. Sealsel rajal oli jälle mägi sees, mis tegi raja raskemaks ja see mulle sobis. Elvas sain teise koha ja see oli super hea, sest üldkokkuvõttes tulin kolmandaks ja sain pronksmedali. Medal mida võistluste algul ei osanud unistadagi. Mulle need võistlused meeldisid ja tänud treenerile, kes meid talvel tagant sundis.

N-14 Eesti pronks
Ebe Siimson