Rohuneeme suusarajad on lumeootel

Postitus

Vaatamata sellele, et kalender näitab jõulukuud ning jõulukalendrites on juba peaagu nädalajagu shokolaadikomme ära söödud, laiutab suusaradadel ikka veel pori, metsas rohetab sammal, rabas hüppavad talveunekohuslastest konnad ning mõnel pool võib näha puhkenud pajuurbasid. Aasta tagasi, samal ajal, võisime rääkida tormist – ainus erinevus on selles, et siis oli tegu lumetormiga. Ja kuuski see pikali ei lükanud.

 


Sellegipoolest – iga halb on millekski hea ning tänu soojadele sügisilmadele, on Viimsis, Rohuneeme poolsaare radadel südikad töömehed tänu pehmena püsivale pinnasele ning soodsate ilmatingimustele, saanud ära teha suurel hulga kasulikke ja hädatarvilikke pinnasetöid – eks ikka selleks, et inimesed käesoleval talvel täiel rinnal värske ilme saavatel Rohuneeme suusaradadel talverõõme nautida saaksid.


Fotod: Ave Ojasoon (4.12.2011)

Lumi, kui sa ei tule homme, tule siis vähemalt täna!