Suusakooli tegemistest sügisel

Postitus

Suusakooli kõige nooremate treeningut külastas oktoobris ajakiri Jooksja. Artiklit saate lugeda ajakirja äsja ilmunud numbrist. Esimese õppeveerandi viimasel treeningul käis kõige noorematega metsas matkal suusakooli patroon Jaak Mae. Eeskujuga koos sportimine tekitas omajagu elevust. Lapsed said Jaaguga vahetult suhelda ja küsimusi esitada, hoolega kuulati olümpiamedalisti õpetussõnu ja näpunäiteid.

Koolivaheajal käis suusakooli Pirita filiaal Jõulumäe Tervisespordikeskuses treeninglaagris. Sündis ka omalaadne rekord – laagrist võttis osa poolsada suusakooli õpilast. Laagri viimasel päeval, 28. oktoobril korraldati koos Karupesa Teami ja Jõulu Suusaklubiga Jõulumäe sügissprint. Suusakooli Viimsi filiaali sügisvaheajalaager toimus Holstre-Pollis. 

Mõned pildid Jõulumäe sügissprindist: