Napal Tallinna Rattaralli võitis Tombak

Postitus

Napal Tallinna XXVIII Rattaralli 123 km pikkuse põhisõidu võitis endine Cofidis’e profirattur Janek Tombak (Janek Tombak Rattaklubi). Võitja aeg oli 2:56:41. Tombak edastas teisena lõpetanud hollandlast Leander Schreurs´i (CCN Colossi) 1 sekundiga ja kolmandana lõpetanud Kevin Soon’i (SJK Viiking) 9 sekundiga. Esikuuikusse mahtusid veel Kristjan Beekman (CCN Colossi), Oskar Nisu (CFC) ja Reijo Puhm (CR4C Roanne). 

Kiiul peetud vahefiniši võitis Oskar Nisu. Põhisõidu parim naine oli Tea Lang (Tartu SK Velo), kes üldkokkuvõttes oli 75. Tervisesõidu (41 km) kiireimad olid Sten Arulaan (Kalevi Jalgrattakool), Kaarel Kelk (CFC) ja Patrick Karl Lauk (SJK Viiking). Kokku startis põhisõidule 194 ratturit, kellest lõpetas 180. Tervisesõidule startis 276 ratturit, kellest lõpetas 265.

Tulemused on PDF formaadis alla laetavad järgmiselt lehelt: http://www.cfc.ee/tulemused