Liikluskorraldus Napal Tallinna Rattaralli ajal

Postitus

Pühapäeval, 21. augustil 2011 toimuva Napal Tallinna XXVIII Rattaralliga seoses kehtestatakse kella 12st 16ni liikluspiirangud Tallinnas Pirital. Väljas on ümbersõite tähistavad märgid ning liiklusreguleerijad. Korraldajad paluvad oma sõite Pirita kandis piisava ajavaruga ette planeerida. Kohalikele elanikele tagatakse läbipääs suletud teedel. Ka ülejäänud võistlustrassil tuleb ette ajutisi liiklusseisakuid, kus on oluline jälgida ajutisi liiklusmärke ning reguleerijate märguandeid.

Ka ühistranspordi liikluses on võistluspäeval muudatusi. Liinide 1A, 5, 8, 34A ja 38 autobusside liiklus suunatakse Pirita teel peale Pirita tee ja Narva maantee ristmikku kesklinnast väljuvalt liiklussuunalt kesklinna suunduvale liiklussuunale ning viimane muudetakse kahesuunaliseks. Bussiliinide nr 5, 29 ja 49 liikumises Kose teel ja Narva maanteel mõlemal suunal võib ette tulla muutuseid võrreldes graafikujärgse liiklusega.

Liiklusskeemiga on võimalik tutvuda CFC kodulehel: http://www.cfc.ee/images/rr11liiklus.pdf. Korraldajad paluvad ajutustest muutustest liikluskorralduses teada anda ka oma sõpradele ja tuttavatele, et pühapäeval kõigil liiklemine sujuks.

Tallinna Rattaralli on Tallinna suurim ja vanim rahvaspordiüritus jalgrattasõidu harrastajatele. Rattarallil on alati osalenud ka oma ala tipud, tutvustamaks rattasporti kui tervislikku eluviisi. Tallinna Rattaralli toimub 21. augustil 2011. Stardi- ja finishiala on Tallinna Lauluväljaku Mereväravate ees. Põhisõidu start antakse kell 12:00. Hetkel on Põhisõidule ja Tervisesõidule registreerunud juba üle 500 ratturi.