Mulgi Rattaralli

Postitus

5.06.2011 toimus Viljandis 2. Mulgi Rattaralli. Sõit oli jällegi kohe stardist väga aktiivne. Eest ära sõita üritajaid oli palju. Kuskil 15. km-l õnnestus pärast järjekordset äraminekukatset suurest pundist eralduda 18-mehelisel grupil, kus meie sõitjatest sees Joonas Jõgi, Karl Juudas, Aksel Nõmmela, Martti Alesmaa ja Allar Karu. Suurepäraselt koos sõitma ei hakatud kordagi. Alati mõned passisid taga ja lasid vedajad vahele, kuniks kuskil 20km enne finishit hakati lõpuks ka seal terasid sõkaldest eraldama paljude rünnakutega, millest suurem osa toimus tõusudel, mis tegi asja eriti raskeks/sobivaks tugevatele.

Finišiheitlusesse jäid lõpuks konkureerima 14 meest, kellest seekord teravaima jalaga oli Aksel Nõmmela, võttes võidu Janek Tombaku ja Reijo Puhmi ees. Ühe jooksu vahetuse pidin tegema, kui Oskaril läks tagajooksul kodar katki, sellel ajal atrõõv minema panigi. Meie klubiliikmed Anti Arumägi, Kristjan Kelk, Kaarel Kelk, Oskar Nisu, Janari-Joel Jõessar ja Kalev Vist (SEN II 3 koht) lõpetasid sõidu peapundis. Tänud Veikole ja Merikesele, kes sõitsid teise tehnilise abi autona peapundi taga. Sain ise rahulikult jooksikutele järgi minna.

Järgmine võistlus, kus osaleme on Filter Temposõidu Karikas Viimsis 08.06. ja siis juba 13.06. algav Saaremaa Velotuur ning 20.-22.06 Eesti MV-sed tempo ja grupisõidus.

Tähelepanekud koondas André Aduson