Elva Rattaralli

Postitus

15.05.2011 toimus Elva Rattaralli, mis oli ühtlasi ka Filter Maantekarikasarja 2. etapp. 100km põhidistantsil kulges sõit väga aktiivselt. 35. km-l põgenesid peagrupist kaks CFC meest – Jaan Kirsipuu ja Aksel Nõmmela koos Ivo Suure, Sigvard Kuke, Mihkel Räime ja Timmo Jeretiga. 55. km-l ühinesid nendega CFC mehed Mart Ojavee ja Joonas Jõgi ning Vahur Valvas, Tanel Kangert ja Sten Sarv. Need 11 meest sõitsid ühtselt 85 km-ni, kus hakkas ründamine.

Äraminekukatseid oli palju, kuid lõpuks suutis teistel eest pageda Mart Ojavee. Finišis oli teine Aksel Nõmmela, kolmas Joonas Jõgi. Jaan Kirsipuu lõpetas kuuendana. Vanuseklassis M-18 lõpetas neljandana Krister Raudsepp, M-16 klassis oli neljas Kaarel Kelk. Lühemal, 50km distantsil oli vanuseklassis N-18 kolmas Kelly Kalm.