Rakveres selgusid parimad noored ja seeniorid

Postitus

Rakveres lõppesid täna Filter Eesti Meistrivõistlused Maanteesõidus. Laupäeval olid kavas temposõidud ning täna, pühapäeval maanteesõidud. Kokku prooviti omavahel jõudu järgnevates vanuseklassides: M/N14, M/N16, Seenior 0-4. Kõige märkimisväärseima saavutusega said hakkama Mihkel Kalja (M14) ja Sirje Lepik (N16), kes mõlemad võitsid omas vanuseklassis nii temposõidu kui ka grupisõidu. Lähedal oli sellele saavutusele olid ka Aksel Nõmmela ja Oskar Nisu, kes jagasid omavahel ära M16 vanuseklassi mõlema ala poodiumi kaks kõrgeimat astet.

Kiireim seenior grupisõidu absoluutarvestuses oli Sergei Olivson. Temporajal ei leidunud vastast Urmas Karlsonile. Tõsi, päeva kiireimat aega eraldistardis näitas siiski Filter avatud raja võistlusel osalenud Ervin Korts-Laur. Märkimist väärib kindlasti veel ka asjaolu, et Rakveres toimuvaks Kuldliiga etapiks valmistuv sprinter Justin Gatlin külastas treeningujärgselt ka Filter Eesti Meistrivõistluseid.