Laupäeval toimub Wattbike sarja finaaletapp

Postitus

22.02.2010

Sel laupäeval toimub Wattbike võistlussarja finaaletapp, mis leiab aset spordiklubis Sparta. Eelregistreerimine lõpeb kolmapäeva, 24. veebruari südaööl.

Viies etapp erineb varasematest etappidest. Esmalt läbivad kõik 4 km ajasõidu, mille järgi kujuneb etapi pingerida ja punktid, mis lähevad sarja üldarvestusse, selgitas sarja korraldaja Priit Prous.

“Peale ajasõite teeme väikese pausi, millele järgnevad finaalsõidud, mille pikkuseks on samuti 4 km,” märkis Prous. “Need kujutavad endast händikäp süsteemis sõite, kus iga uue stardigrupi kõige aeglasem sõitja saab startida esimesena ja stardigrupis kõige kiirem sõitja stardib kõige viimasena vastavalt eelnenud ajasõitude aegadele.”

Finaalsõidu stardigrupid moodustatakse jooksvalt peale viimast ajasõitu. Auhinna osaliseks saab iga finaalsõidu esimene lõpetanu. Teoreetiliselt võidab sõidu see, kes teisel korral parandab oma esialgset aega kõige enam. Seekord on stardigruppide vahe 15 min.

Kohale on oodatud kõik eelmistel etappidel osalenud ja uued tulijad.
Meeldetuletus pealtvaatajatele, et teie sissepääs on endiselt TASUTA. Seda lihtsal tingimusel, et te ei saa spordiklubi hüvede nautimiseks riidekapi võtit.

Võistlust korraldab Pro Jalgratturite Klubi. Lisainformatsioon ja registreerimine kodulehel www.sportinfo.ee.