Mandri tõusis Austraalias kokkuvõttes 12. kohale

Postitus

22.01.2010

Austraalias toimuval velotuuril Tour Down Under sai Rene Mandri (AG2R) neljandal etapil (Norwood – Goolwa; 149,5 km) 30. koha.

Eestlane sai grupifinišis sama aja nagu võitja Andrei Greipel (HTC – Columbia). Teine-kolmas olid austraallased Robbie McEwen ja Graeme Brown (vastavalt Katusha ja Rabobank), kirjutas ERR Sport.

Mandri kirjutas pärast etappi oma blogis, et tänase päeva märksõnaks oli küljetuul. ««Paljud jäid ka enne finishit maha tänu küljetuulele. Endal õnnestus pundis püsida, kuid see küljetuule finish oli liiga segane minu jaoks, kõva trügimine meeletu tempo juures,» kirjutas Mandri.

Kokkuvõttes jätkab velotuuri liidrina Greipel, kellest McEwen jääb maha 20 sekundiga. Rene Mandri tõusis nelja positsiooni võrra ja on nüüd 12. kohal (+0.30).

Homme on kavas velotuuri raskeim etapp, mille jooksul tuleks kaks korda läbida kuulus Willunga tõus. «Eks homme ole näha, kas sprinterid jäävad Willunga Hillil maha või suudavad nad laskumisel ronijad uuesti kinni püüda?!» esitas Mandri küsimuse. Tour Down Under lõppeb pühapäeval.