Kirsipuu ei saanud kehtetu passi tõttu Ühendemiraatidesse

Postitus

21.01.2010

Tänavusel hooajal Armeenia lipu all sõitvat meeskonda CKT tmit – Champion System esindav Jaan Kirsipuu ei pääsenud lennule, mis viis klubikaaslased Araabia Ühendemiraatidesse.

Reede-laupäeval avab profiklubi just Araabia Ühendemiraatides oma võistlushooaja kui kahel järjestikusel päeval peetakse kaks UCI 1.2 kategooria ühepäevasõitu H. H. Vice President Cup ja Emirates Cup. Esimene sõit toimub Dubais ja teine Abu Dhabis, kirjutas Delfi Sport.

«Üritan täna üksi meeskonnale järgi minna. Eestist peaks kulleriga kohale jõudma õige pass ja lubati, et lennupileti ka saab,» sõnas Kirsipuu Nizzast Delfi Spordile. «Euroopa piires reisin tavaliselt ID-kaardiga, nii jäi lennujaamas üle kontrollimata.»

«Ei tea kuidas kehtivuse kaotanud pass kaasa sattus. Just käisime perega reisimas ja tundus, et õiged dokumendid olid vanadest eraldi, aga ju siis polnud,» lisas Kirsipuu elukaaslane Monika Tuvi.

CKT tmit – Champion System on hooaja avavõistlusel väljas viie mehega. Õige lennuga maandusid juba eile Dubais Mart Ojavee, sakslased Holger Burkhardt ja Serge Herz ning šveitslane Roger Beuchat.