Mandri lõpetas Down Underi teise etapi 13. kohaga

Postitus

20.01.2010

Rene Mandri (Ag2r) sai Austraalias jätkuval Tour Down Underil teisel etapil 13. koha. Sarnaselt avavaatusega lõppes ka 2. etapp suure grupifinišiga, kus teravaimat jalga näitas sakslane Andre Greipel (Team High Road).

Teisena lõpetas Uus-Meremaa rattur Greg Henderson (Sky Team) ning kolmandana austraallane Robbie McEwen, kirjutas ERR Sport.

Võitjaga sama aja saanud Rene Mandri sai Ag2r meeskonna sõitjatest parima koha ning jätkab tuuri 11. positsioonil, kaotades liidriks tõusnud Greipelile 20 sekundiga. Vahed liidrite seas on väikesed, Greipel juhib Greg Hendersoni ja belglase Greg Steegmansi ees 14 sekundiga.

Greipelile 20 sekundiga kaotava ratturite rühma sisse mahub koos Mandriga 36 ratturit.

Täna oma 26. sünnipäeva tähistav Mandri kirjutas pärast sõitu oma blogis, et täna jäi tal lihtsalt jõudu väheks, et tippsprinteritele vastupanu osutada.

«Proovisin ka ise jälle finishit teha, aga täna oli lõpp natuke liiga kiire minu jaoks,» kirjutas Mandri. «Viimasel kolmel kilomeetril oli 1,5km pikkune laskumine ja pikk kilomeetrine lõpusirge, mul ei ole sellist võimu.»

Sünnipäevalaps ennustas, et homne 132,5 kilomeetri pikkune etapp võib kokkuvõtte arvestuses tuua mõningaid muudatusi!